Sunday, September 5, 2010

penat "gode2"

ya allah wak.... penatnye saye wak... dok "gode2" tadi.. hep.. taw ke "gode2" 2 hape? ha.. pikir bukan2.. tpok dahi tu kang! ishhh.. "gode2" tu erm.. dok "fixed" kan something.. haih.. betolkan something tadi.. eee.. penat! penat! n penat!

tadi.. download lah satu template neh tadi taw, pastu cam bese lah.. tengok2 rase cm ok, cam besh jek then save, sebelom save tu, preview tengok sume ok taw, sekali I bukak, tengok betol2.. eiiii.. I pantang neh kalo tengok something yang tak betol cket.. mana tak nye awak, ade ke ptot wak MY BLOG POST APPEAR TWICE! TAK CAM PELIK PLAKKKKK~ eiiii... pantang betol lah.. mule lah gatai tangan NAK JUGAK YANG CAM TADIK! sumpah, I tak bole tengok kalo bende2 yang tak betol neh.. slagi tak betol, selagi tu lah I dok try sampai betul, sampai dapat ape yang I nak..

I ape lagi lah kan, tangan dah dok laju dok tekan tab2 yang ade kat sini, setting lah, customize lah,, still xbole gak neh,, aduiiiiiiiii! pastu, yang tak bole blah, revert balik old template, pastu SAME JUGAK! eiii.. hati mule dah menyirap dah neh.. macam I cakap tadikan.. I ade satu semangat yang macam tak bole tengok bende2 yang tak betol neh, nak try jugak sampai dapat...! tak kire!

try2 pown same jugak kan, then pegi dekat 'bolgger help" i tulis jek.. "why my blog post appear twice" kenapa, kenapa n kenapa.. eiii.. bikin orang kusut jek taw! haa.. Alhamdullillah.. jumpe jgak solution nye.. kalo tak.. memang aku tak bole tdo malam nmpknye neh.. haish... anyway.. THX BLOGGER HELP! TQ! phewwwwwwww!

p/s : agak cuak nak tuka template baru!!! eiiiiiii!!! geram!!

No comments: