Tuesday, September 7, 2010

sana sini pown sama.. (mp3)

guys.. aku baru balik dari shopping neh.. yang shopping sangat lah kan.. beli jeans n cardigan jek.. TAPI, esok pergi kuar shopping lagi! wakakakkaa! :p

haih.. taw la da dekat nak raye kan.. tadi on the way nak g shopping complex, aku dengar kat radio lagu "hujan". kat dalam shopping mall pown lagu "hujan". kat kedai2, boutique2 pown lagu "hujan".. ish ish ish, memang nak suroh aku dengar sampai lebam lah neh kan! hahahaa..

so.. dengan ini.. aku dengan berbesar hati, aku letak lagu "Hujan feat Raihan - Salam aidilfitri ayahanda dan bonda" kat blog aku.. tak kire! korang dengar jugak sampai lebam.. hahahha! raye weh raye!!! yihhhuuuuu!!!


No comments: