Saturday, December 18, 2010

Menyampah Jek Aku Tengok Blog Pilihan Malaysia Tuh

Hahaha..

Rilek dulu, baca kena kasi sampai habis. Kui3..

"Ko dah kenapa Mia? Mentang mentang blog ko tak tercalon buat peringkat kedua." Hahaha..

Aku sekarang neh tengah sakit hati neh, actually aku hanya memerlukan 20+ votes (sempat jek weh aku kira. Muahaha!) lagi untuk turut tersenarai bagi round yang kedua. Hahaha.. Sedih bhai.. ='). Majok jugak lah aku satu malam. Haha!

Grr. Sorry, aku tak print screen pulak.

Boleh affected gak aku, sebab lepas kita undi tuh kan, kita boleh tengok berapa undian blog blog yang lain kan. Mula lah, bila ada orang pintas kita, kita kena bekerja keras untuk pintas sama masing masing. Wooo dasyat woo.. 

Tapi, syukur alhamdullillah, sebanyak *115 undian telah mengundi blog aku (152). Tak sangka kan?
 
* Incik Azman, kalau salah, tolong betulkan..
* Akan ku ingat nombor keramat ini. Hehe.. 

Terima kasih kawan kawan. Aku tak paksa korang.. Kan kan kan? Kahkahkah!! Aku sayang korang semua!! =') Terharu.

Bagus jugak sebenarnya Contest Blog Pilihan Malaysia neh, ia memberi peluang untuk blogger blogger baru maju ke hadapan dan show off siket blog dorang neh. Hahaha..(ceh skema punya ayat).

Apa apa pon, Selamat Maju Jaya kepada semua rakan rakan blogger, yang tercalon lagi buat kali kedua.

Huh. Fine. Okay bye ah. Aku jeles. Hahaha. Siot ah, kalau broadband aku  tak wat hal.... Eiiii.. Confirm dah.. Confirm dahh.. Hahaha!


Agak agak siapa yang menang Blog Baru Pilihan Malaysia 2010 neh? 

p/s : Aku dah tahu nak undi siapa neh. Ehem! Ada siapa siapa yang nak suruh aku undi dia pulak tak? Hahaha! LOL. Good Luck Guys!!


p/s 2 : Tak kira menang atau kalah, aku nak post jugak entry neh, thanks korang sebab support aku. Kesian taw, blog aku semalam dah ranked ke 6 dah..  Aku ulang, ranked ke 6!! * bagi senarai pilihan 4.  Sobsobsob.. Siapa lagi 20+ orang tuh tak undi aku. Mencikkkkkk! Sobsobsob.. (mengadu pulak.)


p/s 3 : Persahabatan yang terjalin.. Aku sayang korang ketat ketat! Muah! Terima Kasih! Woo.. 115 undiann.. Haha.. Mungkin siket, tapi bernilai bagi aku.  =') Sayangg korangg.. =') Alhamdullillah.. Persahabatan kita lagi penting!!


18 comments:

Encik Tikus said...

seratus lebih banyak jugak tue =)

tomatokering :) said...

100 lebih ok wat . adakah ceq yg tak undi yea ? mia pon ta egt ceq dah . *majok . haha ! ;p

M I A J A M A L U D D I N said...

hehe.. tuh la.. terharu neh.. =')

M I A J A M A L U D D I N said...

tomatokering~ hahahha! aq mjok!!!

Anisa Hang Tuah said...

all the best mia
(:

M I A J A M A L U D D I N said...

thx beb. kui3..

hamzah ian said...

gua tak tercalon pun.. sob2..

M I A J A M A L U D D I N said...

hahaha.. hamzah.. blog baru lerr.. blog baru.. hahhaa..

hiro said...

cess..gua tak tercalon..gua xpanas pun..

muhamadsufian89 said...

tak terpilih langsung tapi cool je..hehe

Fariq said...

wah.. skit je lagikan nak g 2nd round,, makne kate xde rezki la 2.. xpe2 cube next year dalam kategori laen lak..


Halaman Link Exchange Di Naik Taraf

Nismo BluebirD said...

hahahhaa...sy sama la cam story awk..kalau brodband x wat hal,mesti x duduknye ranking ke 6...bagai nak mampus gi kat cc ingat wi fi laju giler,tapi cam shilaka jugakk...hahaha...nak nangis atas riba awk lol^^

M I A J A M A L U D D I N said...

hiro~ hahah.. tp lu ada tercalon kan untuk blog pilihan malaysia, yg previous contest tuh. betol tak?

M I A J A M A L U D D I N said...

muhamadsufian89~ hahhaa.. good. chill jek kan.

M I A J A M A L U D D I N said...

Fariq~ tu la.. majok weh. hahah.. ada rezeki yang laen pulak.. hee.. =)

M I A J A M A L U D D I N said...

Nismo BlueBird~ hahah.. aq phm..

miszlullaby said...

congratz2.takpe tak menang.nanti join lagik =D

SperMAtids BloG said...

weha!
cmne nk tgk undian kte?bg link..ahha