Saturday, December 4, 2010

Cinta Nyet Nyet

Aku baru balik nih ha. Fuhhh, penatnyaa.. 

Tadi ada kenduri orang kahwin. Kawan kepada bapak aku. Kat Rembau. Pastu teros heading ke Melaka, parents nak bincang hape ntah. Pasal kenduri kahwin aku pulak kowt? Kahkahkah! 

Pagi pagi dah siap weh, nak pergi kenduri orang kahwin.. Make up make up bagai.. Sebab tahu, nanti mesti jumpa Teruna Cinta Zaman Monyet aku waktu aku muda muda dulu.. Hehe.

Dalam perjalanan tuh kan, mula lah dah berangan angan masa kecik kecik dulu. Kitorang main basikal sama sama.. Berkejar kejaran.. Romantik bukan? Ohh..

Masa kecik kecik kreatif. Cincin kitorang buat daripada daun. Pastu letak lah bunga bunga  kat atas die supaya nampak lebih menarik. Pastu ingat lagi die cakap 'nah, ini bunga untuk awak, amek lah.. Simpan..'

Aku simpan weh.. Hahaha..

Okay guys, sekarang dah sampai kenduri kahwin dah. 

Sambil sambil salam mak beliau, mata dok sibok jugak mencari anak teruna beliau nihh.. Hahaha.. Rindu weh, nak jumpa die.. Ingat nak ajak berkejar kejaran lagi. Ye dak? Hahahha!

Tapi tak kuasa haih.. Perot pown dah lapar, baek aku g amek nasi, makan! Lapo..

Erk. Cinta monyet jek pownn! Zaman air hingusan hijau.. Hahaha..  =P



14 comments:

A.D.A.M. said...

Slmat makan! ;)

M I A J A M A L U D D I N said...

hahaha.. ye ye..

mia said...

hamboii hamboii mia..hahhahaa...

M I A J A M A L U D D I N said...

hahahaha! npe wak? hahaha..

intanurulfateha said...

nape x amek gmbr sape2? :P

M I A J A M A L U D D I N said...

hahaha.. gmbar spe? gmbar mia? skang jugak mia letak! hahaha..

hiro said...

perghhh.

Puteri Iqa Izyan said...

cinta monyet indah.. hehehe :P

M I A J A M A L U D D I N said...

hiro~ ape yg perghh perghh.. kui3..

M I A J A M A L U D D I N said...

Puteri Iqa Izyan~ hahaha.. tau takpe!

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

haha, lucu laa, terimabau memori pakwe msa kecik2 ehh??

mia said...

eh ehh..smlm xde pic kan?haaaaaaaa..comel!

M I A J A M A L U D D I N said...

FIFEY LYCHEE MARATION~ hahahha.. sedang lah neh wak! hahhaa..

M I A J A M A L U D D I N said...

mia~ hahhaa.. comel.. okay, aku tau.. hahahhaha..