Friday, December 10, 2010

Will Be Catch You Back!!

Dear bloggers,

Maaf disebabkan hal hal yang tertentu. Tidak update dan tidak membalas jejak jejak kalian semua.  Tidak kira sama ada di komen atau di ruang shoutbox. Yehaaa! Maaf yee... Ini disebabkan!! Grrr.. Gua panas neh, gua panas.. Magha neh.. Grr..


Huh? What the hell bukan? Hahaha.. Adoii, rindu sama korang, rindu nak tengok blog blog korang yang superb! Hehe.. 

Psstt, rasa macam rugi sangat sangat bila tak berblog satu hari. Kan? 

Terima kasih kepada semua kerana sudi melawat blog ini.. Ada juga yang tanya bila nak HAPDET nyerr? Sabarlah sayangg, broadband neh haa..

Pesanan Khas : Tak boleh lama lama, Mr. Bb semput sudah!! Kui kui kui..  =)

6 comments:

shatooman said...

g bayar la bil encik bb tu~ ahahaha siannya mia..

Fxysche Nas said...

same la dear
-.-" berukband sgt lembap ne ha..
hhuhu

M I A J A M A L U D D I N said...

shatooman~ hahaha.. dh byr dah nehhhh..

M I A J A M A L U D D I N said...

Fxysche Nas~ huhu.. awk juge.. hahhaa.. sabo jek lah. bayor bayor.. kui3..

mia said...

adehh..gerun pulak nk pakai beruk band kat umah sewa nnti mia uii..hehe..mmg jahanam la beliau aku penyek3kan if buat hal..akhakhaka

M I A J A M A L U D D I N said...

hahaha.. taw takpe yang oiii... hahaha..