Monday, December 6, 2010

Blog Larian

Ahak! Terima kasih banyak banyak kepada Mia kerana menge' tag ' Mia.. Haahhaa.. Mia aka ' Mia Suka Berangan '..




Saya suke berblogwalking kerana saya suka suka dan suka meng 'explore' kan diri dengan 'dunia dunia' bloggers yang lain.

Sudah semestinya setiap bloggers mempunyai initipatinya sendiri bukan? Dengan ini, saya juga berpeluang untuk mempelajari setiap info yang 'dipersembahkan' dengan cara setiap bloggers itu sendiri selain meningkatkan trafik dan beramah mesra di antara kenalan. Terima Kasih.

Dengan ini saya ingin menge ' tag ' 3 orang budak iaitu Puteri Iqa Izyan, Cik Tomato Kering dan Amalia Izzati. Sebab dia cakap aku cun tadi. Muahahahhaa!


Aisey.. 30 perkataan tak cukup lah.. Kalo bole nak wat esei.. Hahahha..

Okay siap! Jomlah beramai ramai! Mari mari..

8 comments:

tomatokering :) said...

tengs mia..ceq dah wat la dear..hik
meh singgah.. ;)

http://tomatokering.blogspot.com/2010/12/segmen-bloglarian.html

M I A J A M A L U D D I N said...

hahaha.. aku taw.. ko psl tagged2 laju jekk.. kan.. grrr.. haha..

FareedSairi said...

Assalam. Terima kasih sudi join BlogLarian, Boleh cek blog anda di senarai ke 22

miszATIN said...

ade tag untuk kamo mia..
take it oke =)

http://dummychic.blogspot.com/2010/12/tag-tag.html

M I A J A M A L U D D I N said...

Fareed Sairi~ Terima ksih juga ye..! =)

M I A J A M A L U D D I N said...

misZATIN~ Rily? masheh masheh..

Puteri Iqa Izyan said...

err.lepas dah siap kene anta link tuh kat sini eyk? huhu.xphm gak nih :D

M I A J A M A L U D D I N said...

syg, awk g kt link tuh, sy dah watkan..