Sunday, November 21, 2010

With the Beauty, Intelligence, Brain and Manners

Guys, 

Cantik jek tak bermakna okay,

U ade rupa, u ada segala-segalanya, kehidupan mewah, kereta besar, segala-galanya cukup serba serbi. Tapi sayang, kau sombong. Kau angkuh. Mulut tak bole blahh. Nak kena cili tak? Bapak gile I hate you.

Hidup jangan nak berlagak sangat laa. Cukup lah kalau kau keep low profile. Orang hormat kau. Cukop lah.  Its more than enough rite? Kau nak ke orang kawan dengan kau semata-mata kau kaya? Shit lah kan.

Lagi satu, your manner pliz. Rupa cantik, ayu, manis, tapi mulut lincah berkata-kata pasal hal orang lain. Tak cukup dengan tu, jeles pulak kalau orang pakai baju yang mahal-mahal, cantik daripada kau. Tak boleh tengok orang lebih dari kau. wth. Aku taknak masuk campur hal kau lagi. Telinga aku panas asyik dengar cerita pasal kau. Orang mengadu kat aku.

?? Emosi plak ekk? Hahahha.. Sorry sayangg,

So, 

Let's us see who is classified in this category :-


1.  HANIS ZHALIKA


Guess what? Bapak gile hot seyh die kat sini. Mula-mula aku masuk UiTM jek dah dengar nama "Hanis Zhalika, Hanis Zhalika". Even JPK(Jawatan Kuasa Pengurusan Kolej) yang dulu nye control kitorang masa kitorang Part 1 dulu sibok cakap, "eh, model tu mana? Mana? Ishh!"  Grr, kau tak tahu betapa aku jeles dengan kau weh masa tuh. Hahaha.. Takpe, takpe..

First time I tengok die, sumpah! "u're so gorgeous my dear" You're such a humble person. Sungguh nih. Tak sombong. Memang aku gile admire kau kowt. (Hep! aku bukan lebian okay). 

Eleh, Hanis Zhalika pown hanyalah manusia biasa jek kowt. Selalu jek aku nampak die pakai baju kurung kuning dengan cardigan hijau die tuh. Ha. Macam manusia biasa jek kan? Hahaha.. Ecececeh, Jeles lah tuh! Hahaha.. 

I was speechless when you presenting "Public Relations" subject. WOW! You are so amazing girl. No wonder you get a good results.


2. YUNA



Masih menuntut dalam Ijazah Undang-Undang. Suka sangat kat awak sebab U manage tutup aurat but yet u still looks trendy. 'aku, memang begitu, tetap seperti dahulu, terlalu menyayangi dirimu.. ' Lalala~ Go Gadis Semasa!


Last but no least,

3. LISA SURIHANI
   Pujaan engkorang kan!


Grr. Grr. Cukup dengan "omai god, omai god" kau pliz. Hahahha.. Totally awesome lah kan. Anggun dan cantik. Same goes like Yuna, berpendidikan "Degree in Law". 

Hey babe, setiap orang tak sempurna kan. Omputih cakap "Nobody is perfect". Berpelatkan 'R', saya tetap akan ingat awak sampai bila-bila. Hahahha.. Bila orang dah cantik, bijak dan pandai, even a single mistakes pown orang takkan perasan atau pun pandang. Lainlah kalau orang tuh memang dengki dengan kau. Loser lah kau nak dengki-dengki dengan orang! Grr. Love Lisa Surihani!! Support u!

One more, one more! Saya suka awak sebab tak ada pown gosip-gosip panas tentang awak. Pose pown sopan jekk. Sejukk jek tengok. Tak seksi sangat. Your looks, the way you're already showing your sexy.  Seksi tu doesn't need U nak londeh-londeh kan baju u. Okay? Cukup sekadar rupa jek dah seksi. Okay?


* Err, ramai jugak orang yang berpendidikan 'Degree in Law' neh cantik cantik, pandai jugak ekk?

50 comments:

Encik Tikus said...

ahah aku pun adore dengan semua girl girl nie, wakakap =p

M I A J A M A L U D D I N said...

kau memanggg~ hahahha..

Kelaot said...

lisa,,lisa...lisa surihani...kahwin lah ngan daku..hahah

M I A J A M A L U D D I N said...

hahahha.. ah sudahhhh~ berangann~~ hahaha..

Zulfahmi Abidin said...

haha.ini sgt entry untuk gurlish.haha.i loiikkk..tapi kenape pilih yg lawa tuh tapi ade terselit Yuna pulak.adeh.rosak pandangan betul.hehehe


Terkini: 1. Muka Cantik Soalan Bodoh Yang Kau Tanyer 2. Akhirnya Berakhir Sudah 3. Entry Ke-47 Nie Entry Paling Panjang Aku Pernah Tulis

M I A J A M A L U D D I N said...

hahhaa.. yuna also canteq laa.. grrr..

wanie m'nJ said...

lisa soooooo adorable wei!!!!!!!!!!!
sayang2 berganda2!!!!
yuna plus hanis pun i sayang jugak...tehee

M I A J A M A L U D D I N said...

tehee tehee kau ekk.. hahaha! aq pown syg dorg dol.. teheee.. hahhaa..

hamzah ian said...

mentang2 gua tak cantik.. sob2...

M I A J A M A L U D D I N said...

spe ckp lu tak cantek? meh sni gua ketok sorg2..

░♥si lampu neon♥░ said...

SUME CAM BAPAK CUNNN HAHAH GORGEOUS

M I A J A M A L U D D I N said...

yeah bebeh!!

Jiraiya said...

thumbs up !

M I A J A M A L U D D I N said...

ape yg thumbs up? aku? hahahha.. masheh mesheh..

iqbalhakimi said...

alamak..kenapa lisa ada kat sini..oh tidak..aku suka bangat sama lisa..hehe

M I A J A M A L U D D I N said...

lisa deserved to be here sayangg.. hehhe..

Zulfahmi Abidin said...

yuna tak cantik.noktah

Terkini:
1. Fakta dan Auta
2. Muka Cantik Soalan Bodoh Yang Kau Tanyer
3. Akhirnya Berakhir Sudah

E.d.Y said...

oh lisa..oh lisa...cair kot..huhu

abgreds said...

ar.. bia abgreds highlight balik point besau ko mia
ok.. lawo-lawao pun JANGAN BERLAGAK ok..
ok mia, boleh?

M I A J A M A L U D D I N said...

Zulfahmi Abidin~ yuna pown cantekkkkkkkkk! grr..

M I A J A M A L U D D I N said...

E.d.Y ~ huh. lisa ajeeee.. hahaha

M I A J A M A L U D D I N said...

abgreds~ Boleh!! hehe.. betol tuh, bgos bgos..

platipus said...

bila nak buat entri pasal haiwan yang pandai cm tipus...grrr

eh, ada lgi sorg yang boleh masuk dlm entri ni..nurul badiah..budak law juga..

Mr_ByeBye said...
This comment has been removed by the author.
Azraf said...

Kadang² manusia xperasan kesilapan sendiri.tu gunanya sahabat yang saling beringat sesama sendiri dan salaing menasihati

Heidi Shafiq said...

aku xde dlm list? =.=*

M I A J A M A L U D D I N said...

platipus~ rily? kahkah. bole.. kau buat entri psl aq plakkk lahh.. hahaha..

M I A J A M A L U D D I N said...

azraf~ azraf!!!! u!!

M I A J A M A L U D D I N said...

Heidi Syafiq~ ade. next time. hahahahhaa

kobEj0rdan~ said...

i tak termasuk ker??:P
with the macho, intelligence, bain and manner.hehe

- Kid - said...

minggu depan ada date dgn lisa. hehe :P

M I A J A M A L U D D I N said...

kobEjOrdan~ haha. yela. yela..

M I A J A M A L U D D I N said...

Kid~ wooooo.. nak ikot!! kahkah..

Robot | Sakti said...

wow.
semua hot seyh.


:)

M I A J A M A L U D D I N said...

yeah babe.. =)

hiro said...

kalau dia syukur..dia akan rendah diri.hehe

eiela said...

diorang kena la ramah dengan orang lain, kalau tak takde orang minat. muka cantik tapi takde budi bahasa tak guna jugak kan.

Latest Entri :
Punca Kanser Payudara Lelaki dan Perempuan

M I A J A M A L U D D I N said...

hiro~ btol tu hiro..

M I A J A M A L U D D I N said...

eiela~ yep yep.. betol tu..

alienelliz said...

asal lisa no 3???!!! no 1 la!!! haha
jgn sedih2..mia cantik juga..=)

M I A J A M A L U D D I N said...

wahhhh!! sayang ell lah mcm nehh!!! hahahha..

alienelliz said...

cantik..tapi x scantik lisa..haha

M I A J A M A L U D D I N said...

hahahhaa.. fine.. siot lah lu ell.. haha

E.d.Y said...

lisa je la..lain xmo.haha

Cik Eka Katsumi said...

hai mia..BW kat belog awak..aha,hanis zalikha..ish minat gila kat dia lah..hehe....

Cik Eka Katsumi said...

hai mia..BW kat belog awak..aha,hanis zalikha..ish minat gila kat dia lah..hehe....

azzey said...

MIAJAMALUDDIN: Sker gak tgk YUNA!

P/S: Slm kenal dari saya.....AZZEY....

Miss Yaty said...

godek2 entry mia..hihi..

setuju ngn pendapat mia..
semua gurl ni yaty suke sangat!

aisya said...

mereka semua berjaya :)

Pendekar Berkuda said...

mentang2 pendekar tak santek..tak boleh masuk list ya? huhu...