Sunday, January 23, 2011

Entry Khas : Terima Kasih Semua.. =)

"Assalamualaikum semua.. Apa Khabar? Harap harap sihat lah hendaknya.."

Erk. Ala ala macam nak bagi surat kepada kakanda pulak. Aik kekanda jek ke Mia? Hahaha! Tett!

Okay siyes.

Dear readers, 

Hahaa.. Aku tak tahu nak cakap apa sebenarnya. Speechless pown ada. Baiklah, dari hati yang ikhlas lagi suci dan murni inihhhh, sebenarnya, tak sangka, ramai juga yang mengikuti blog Mia Jamaluddin's sebanarnya. Kalau online kat Facebook pown orang akan tanya "bila nak update blog Mia Jamaluddin?"

Kalau jumpa orang kat luar pown, member meber la especially, akan tanya, "uit. pe cite ko neh? Senyapp jek? Dah tak update lagi dah?" =')

Buat stalker stalker ku juaa~ Hahaha! 

Sumpah touching.

"Blog saya biasa biasa jek lah wak.. Banyak merepek meraban." Hahaha!

Tapi, apa apa pown. Tak kisah lah kann, terima kasih banyak banyak korang.. Sekali lagi, macam biasa.. Tak update pown still boleh dapatkan lagi Buffered Earning, Metered Earning yang dah masuk ke berapa, aku tengok sekali pandang jekk.. Alhamdullillah.. Terima kasih visitors, terima kasih clickers.. =') syahdu ohh.

Sayang betul lah kat korang neh!

Bukan taknak update ye wak, masa tak mengizin kan (dongak ke atas, tangan ke dada). Yep. Plus, berkemungkinan besar, mood blogging tak berapa nak best masa tuh. So, its better kalau kita, I mean, stop sekejap dahulu, dari terus memaksa diri sendiri dengan berkerut kerut dahinya hanya untuk mem'publish'kan satu entry. Siyes, Tak best lah kalau macam tuh. Hidup biar rileks, tapi penuh bermakna. Chill bebeh, chill! Hahaha..

Perlu diingat yekk, kaedah ini tak boleh diaplikasi untuk blogger bloggers yang mementingkan visitors yekk, kang u marah akak, habis akakkkkkk(sengau) Huahuahua!

Bukan wang yang dikejarkan, tapi semangat setia kawan, penyokong penyokong yang setia. Tak putus putus bagi kata kata semangat, dorongan dan sebagainya. Kawan yang sejati apabila bersama sama dengan kita tat kala susah dan senang. Bukan kawan hanya di saat gembira, kau joli joli. Itu Takmo! Paham?

Ouch. Emosi nyahh.. Hahaha.. Tapi ini siyes. =')

Buat rakan rakan bloggers, 

"Lama ek Mia menyepi?"  "Mia pergi mana?" "Lama dah tak nampak"

Korang nangis dulu, baru aku buat entry baru. Hahaha.. Ada juga orang rindu kat aku ek? Ouchh! Hahaha. Gedik.

Terima kasih. Pasnie, janji dah, akan selalu update blog okay? Wink wink siket. Hahaha..


Grr, nak taip entry pown macam dah lupa lupa. Ke buat buat lupa sebenarnya? Aishhh! Hahhaa..  Hidup sentiasa kena belajar lah wakk, jangan menyombong dengan orang. Kalau orang sombong dengan kau, kau debik, ko main ketuk ketuk sampai puas. Hahaha! Ye? Dah, Okay sekarang senyum siket. =)

Terima kasih lagi sekali.. 

Pesanan untuk diri sendiri : Ishhh, bajet lah ko nyahh! Hahaha! Tett! Bye sayangg~

Sunday, January 2, 2011

Lisa Surihani dan Pagi Anda Dengan Senyuman Yang Maneh


Grr.. Balik balik muka Lisa Surihani. Balik balik Lisa Surihani. Hahaha.. Adakah bermakna aku jeles dengan beliau? Ohhh. Tidakk. Jauh sama sekali yaa. Hahaha..

Guys, hari hari pagi kita bermula dengan diri anda sendiri. So, mulakan lah hari korang dengan senyuman. Senyum  biarlah ikhlas, dari hati suci murni dan bersih. (dah macam iklan la pulok.) Hahaha!

Senyum neh pown salah salah satu petua untuk awet muda.. Tengok aku, nampak muda kannnn? (nada berdengung). Hahaha! La la la..


Terlebih dengan senyuman. Gini lah jadiknye! Hahaha..

Apa apa pown ayuh! Mula kan hari pagi anda dengan ceria! Jangan monyok, nanti cepat tua. Bila cepat tua, haa, camano nak kahwin kang? Hahahha! Muah! =)


p/s : Dikira pagi lagi tak time aku post entry neh? Hahaha..