Friday, December 24, 2010

Kembali Berblogging Kerana Nuffnang!

Grrr.. Lama gila tak online seyh..

Tak sangka, gua boleh pecah rekod ah gini, dekat seminggu aku tak online. Hahaha.. But anyways, I am truly verry sorry guys, dah lama sangat tak update. Tapi, backup entry still ada lagi. Cuma tinggal nak publish jek. Mood tak berapa nak bagus.

Penat tau akak(nada sengau pliz.) pergi shopping sana sini. Borong habis habisan, tapi mood dok tang tuh jugak laa haii.. :'( nanges ah.

Apa lagi yang aku nak tak tahu laa haii.. Saya nak 'awak' boleh? Grr.. Emosi pulakk.. 

Okay! Chillax! Kan dah memang dekat nak seminggu aku rasa macam dekat sebulan tak online neh, sekali lagi, Alhamdulillah.. Syukur sangat sangat Mr. Nuff hadiah kan aku satu lagi Buffered Earning weh.. Hehe. Bapak suka gila weh.. Pergi shopping pon rasa cam tak best ah dari dapat Buffered Earning! Kan kan kan? Hahahaha!


Jangan jeles keyh guys, korang mesti dapat punya lah.. Jangan risau.. Mr. Nuff baik hati kowt. (dah dapat, mesti lah cakap Nuff baik hati. Cuba kalau tak dapat? Haha..) LOL.

Aku ushar ushar gak blog sendiri neh kan, haha.. Ads. still running lagi. Alhamdullillah.. Betol betol tak sangka. Rasa cam miracle plak. Hahaha!! Adeh!

Tapi, yang paling penting, korang doakan lah aku neh. Siyes, mood tak berapa bagus. Mood nak tegur orang pon tak berapa nak cantek macam selalu.  Nak marah orang tuh takde lah, tapi nak 'menepuk menampar' orang. Boleh? 

Penghargaan terima kasih jugak bagi korang yang lawat jugak blog yang tak terhapdet neh ha. Nanges, terharu. :'( Kui kui kui.. Tinggalan jejak korang akan dibalas. Mana yang dah follow akan di follow. Thanx.

Berikutan tentang Nuffnang neh, Insyaallah, entry entry pasal Nuffnang, tips and so on akan menyusul. Ramai jugak yang tanya. Siap e-mail lagi. Haha. Adeh.. Masheh masheh.. Baru jek kot dalam blogging neh. Takpe, kita share tips tips mana yang patut keyh? =)

p/s : Lebih baik tak meng'hapdet' blog tatkala emosi tak stabil. Betol tak? Argghhh!! Mak, Mia nak peluk!!!! Sob sob sob.. 

39 comments:

nazirulhazwan~ said...

boleh la g salon lagi;p

saya KILA said...

bestnya dpt BE !! congrats :)
hehe

intanurulfateha said...

bole bnje nt bile duet da byk!
yeayy!

misyamissyou said...

wah..jgn tensen2..jom hilangkan tensen dgn blanje kite kepsi..hehee

Ujang9897 said...

nk gak BE...tahniah2...moody nanti cpt tua

Ayin Masliza said...

tahniah Mia... bila nak belanja.. hehehe... untuk menjulang mia mendapat BE dan ME lagi.. dan lagi..., akak promo Mia kat blog akak yang tak seglamour blog mia ni... jemput jenguk ehhhh..

M I A J A M A L U D D I N said...

nazirulhazwan~ haha.. oh yeah, saloonnn.. haha..

M I A J A M A L U D D I N said...

sayaKILA~ alhamdullillah.. tq sayangg..

M I A J A M A L U D D I N said...

intanurulfateha~ haha.. jom!!

M I A J A M A L U D D I N said...

misyamissyou~ huhu.. tuh la.. tensen, tensen jugak neh.. adeh..

M I A J A M A L U D D I N said...

misyamissyou~ huhu.. tuh la.. tensen, tensen jugak neh.. adeh..

M I A J A M A L U D D I N said...

misyamissyou~ huhu.. tuh la.. tensen, tensen jugak neh.. adeh..

M I A J A M A L U D D I N said...

ujang9897~ terima kasih.. :) hahha.. yela.. kang cepat tua pulok.. ye dak? hehe..

M I A J A M A L U D D I N said...

Ayin Masliza~ hahaha.. tq so much kak.. nt mia tgk keyh?? tq!!! =)

ara said...

tak brape paham laa dengan nuffnang..
ara dah ade akaun..
tapi.
ara tak isi ape ape pon..
ahaha
sebab tak wat mcm mane nak buat..
ahaha

M I A J A M A L U D D I N said...

hahahha! ara.. u sgt heppy ek? haha.. sng jek ara..

ayin~weeweet said...

ur welcome hahahaha

jom suh mr nuff bg saya BE lak hehehe

masturah idrus said...

tau takpe. better cool down dulu kalo tgh emo. kalo tak habes kuar entri hentam2.. hehe

ZACK ENTRY said...

tahniah!keep blogging k..=)

The 7th said...

hello there, inviting you to join our contest, make it 50 contestant and we promise you to increase the price, hence the bigger chances for you to win!

have a look and happy muffins all! :)

With love,
www.t7th.blogspot.com
-The 7th-

iniialahaku said...

owh..msing2 dpat bonus ujung taun la ni kan??lehla blnja,xbnyak pon ckit2 jadila..

hiro said...

leh g salonn. npe mia?

A.D.A.M. said...

apa yg jadi mia? sedih napenye?

Miss Yaty said...

patutlah dah lama tak nmpk mia bw..hhiihi..

tahniah dear sebab dah dpt BE:)

Miss Yaty said...

mia,yaty ada tag mia...

jom join sebelum 3 january 2011:)

http://sophisticatedgirllife.blogspot.com/2010/12/segmen-jom-berkenalan.html

shatooman said...

huh~ patut la lama x nampak..

honeyvsbee said...

wah2 tk hapdate pun dapat tuh..rezeki..erm meh nak bg semangat sikit...sambil dengar lagu wonderpetsss..ahaksss

athirah said...

thanx singgah.... meh join pbincangan

cara meningkatkan Buffered Earning

iqbalhakimi said...

best lah banyak dapat be..hehe

Puteri Iqa Izyan said...

sy suke duit nuff.

haha

iskandarzulkarn9 said...

patot lah dah bersawang anda pnya blog nihh..hehehe

Fxysche Nas said...

uwaaa...cept2 berkongsi tips..

xpon sedekah kn la 2 BE ke sini...hihihihi

M I A J A M A L U D D I N said...

ayin~weeweet~ haha.. yelah syg.. =)

M I A J A M A L U D D I N said...

masturah idrus~ yep.. kang entry pown berbaur emosi jek kak.. kesian readers..

M I A J A M A L U D D I N said...

ZACK ENTRY~ alhamdullilah.. terima kasih..

M I A J A M A L U D D I N said...

the 7th~ erk??

M I A J A M A L U D D I N said...

iniialahaku~ kui3. alhamdullillah..

M I A J A M A L U D D I N said...

hiro~ emosi siket hiro.. emm... bkn mia dh ckp ke?

AaBa said...

tahun baru takle moody2.. hehe