Sunday, December 12, 2010

Kempen Blog Pilihan Malaysia 2010 Bersama Ben Ashaari


Alright! Morning guyss! Morning lagi ke? Hahahha..

 Pagi pagi lagi dah nampak segmen Kempen Blog Pilihan Malaysia 2010 bersama Ben Ashaari. Bagus betul lah Abang Ben neh kan? Support blogger blogger baru.


  • Kenapa Sertai Contest Ini? BLOG PILIHAN MALAYSIA 2010

Sebab suka? Hahaha.. Suka memang suka masuk contest.. Truthly speaking, saya join contest ini adalah sebagai medium ukuran di tahap manakah blog saya ini.

  • Kenapa Saya Rasa Layak Diundi?

Semua layak untuk diundi. Jadi, tak salah rasa nya jika saya layak diundi. Semua ada kelebihan, kekurangan dan keistimewaan yang tersendiri, hasil cetusan idea yang tersendiri.

  • Latar Belakang Blog Anda?

First, latar belakang blog saya lebih kepada diri sendiri. Thats why nama blog saya terarah kepada nama saya sendiri MIA JAMALUDDIN'S. Saya lebih selesa mengguna nama sendiri sebagai 'label'. Rakan-rakan lebih memanggil Mia Jamaluddin. 

MIA JAMALUDDIN'S menceritakan tentang kisah kisah beliau sendiri, kisah sebagai anak, pelajar dan tak lama lagi kisah pasal kahwin pulak.. Hahaha..  Ini termasuk lah juga isu isu semasa, event terkini, dan lain lain.

Sudah saya terangkan bukan, Mia Jamaluddin sudah boleh dianggap sebagai label. =)

Plus, Penulisan saya sendiri more to simple reading. Tak complicated sangat. Takkan nak readers baca sambil dahi terkerut-kerut bukan? Haha.. 

Dan.....


JANGAN LUPA UNDI NOMBOR 152!! OKAY? APA NOMBORNYERR? 152!! hahaha.. VOTE VOTE!

13 comments:

Izamir Ridzwan said...

hi,, IR no 40... slmt berkempen

M I A J A M A L U D D I N said...

selamat berkempen juge!! hehe..

mia said...

ahhahaa...yeah...saya ingat num tu 152 vote for mia jamiah..eh silap.mia jamaluddin..eheh..all da best mia..

micky eyqa said...

vote for me 2.. no 22

Encik Tikus said...

teruskan berblogging doe. ben taff kot HAHA

Amirrah Zawani said...

gud luck..
btw, kita bersaingan dalam group yg sama.. coz no i, 149 :)

M I A J A M A L U D D I N said...

mia~ thx mia.. lebiu! lebiu! hahaha..

M I A J A M A L U D D I N said...

micky eyqa~ vote for me too! hehe..

M I A J A M A L U D D I N said...

Encik Tikus~ hahhaa.. beliau mmg tough.. tq dude. lebiu ko gak.

M I A J A M A L U D D I N said...

Amirrah Zawani~ hehe.. rily? selamat berkempen! kui3..

[ m I e h A ] said...

selamat berkempen mia~ gud lack taw..

mieha punya no 362 :)

[ m I e h A ] said...

selamat berkempen mia~ gud lack taw..

mieha punya no 362 :)

yenstory said...

good luck mia jamaluddin...:)