Sunday, December 26, 2010

500 BLOG!

Fuyoooooooo!

Dasyat oh, tadi aku tengok kat dashboard semua entry nak pasal 500 blog neh kan? Hahaha! 


Okay fine. 

Aku pon join samaa! Hahaha..


Ceritakan serba sedikit mengenai diri anda :

Profil :

Nama : Mia Jamaluddin 
Umur : 20 Tahun
Status : Available. Hahaha.. Opss. serius pliz.
Latar Belakang Pendidikan : Masih lagi seorang pelajar UiTM Segamat, Johor
Ciri ciri : Seorang yang sangat 'details', 'perfectionist'.


Tujuan menjadi seorang blogger :

Gulp. Soalan serius. Kui3..

Baiklah, secara asasnya, hanya ingin bercerita dan berkongsi dengan orang ramai. Itu permulaan semasa mula mula berblogging. 

Tetapi, kemudian secara tidak langsung, saya  akui sudah jatuh cinta kepada dunia blogging. Blogging bukan hanya sekadar bercerita, tetapi, terdapat banyak info input output yang diperoleh dalam dunia blogging neh. Hahah..

Disamping! Dapat menambah kenalan, ramai blogger blogger kita yang cantik cantik dan peramah budi bahasa dan pekertinya. Terima kasih.


p/s : psstt, macam dah nak g interview bhai siap profil lagi.. hahahha! Nak join? KLIK SINI

5 comments:

akuanakpahang said...

Salam, bagus niat awk tu teruskan :)

E.d.Y said...

dpt apa masuk benda ni??

M I A J A M A L U D D I N said...

akuanakpahang~ salam.. terima ksih.. =)

M I A J A M A L U D D I N said...

E.d.Y~ sebab sentiasa support abg Ben la edy.. pe lah.. kui3..

Matika said...

mamat pun dh join..
salam perkenalan dari mamat..
jangan lupa follow aw..nnti sedih mamat..huhu