Sunday, December 12, 2010

Mahu Tampil Serlahkan Keunggulan Jari Jemari Mu ?

Ayuh!


Beramai ramai serlahkan keunggulan jari jemari mu, dengan mengundi 152!! Hahaha..

Talian undian akan dibuka mulai,


ESOK( ISNIN ) 13 DISEMBER 2010 PADA PUKUL 7 PAGI HINGGA 7 PAGI PADA 17 DISEMBER  ( JUMAAT)


Info Lanjutan Bagi Pencabut Undian :

* Ini copy paste sudah, nak tulis balik kang, sama jekk. Hahaha.. So, credit to Mr. Azman Roslan.

  • Undian peringkat pertama - semua kumpulan akan dibuka serentak untuk undian peringkat ini. 5 blog  bagi setiap kumpulan yang mendapat undian tertinggi akan layak ke undian peringkat kedua..

  • Undian peringkat kedua - 50 blog (5 blog dari 10 kumpulan = 50) akan dihimpunkan untuk diundi. pemenang gelaran blog baru (2010) pilihan akan diumumkan dalam bentuk top 5. harap anda setuju..

  • update :  keputusan undian peringkat kedua akan diumumkan dalam bentuk top 10, sempena tahun 2010..

  • Senarai undian nanti akan dikeluarkan dalam bentuk nombor blog anda seperti dalam senarai, bukannya nama blog  anda..

  • update :  gadjet poll akan digunakan, anda hanya undi nombor blog pilihan anda.. tidak perlu tulis nombor blog pilihan di ruangan komen nanti..

Terang lagi bersuluh bukan? Ayuh! Segera! Set kan appointment anda di ruang ruang legar yang disediakan. Tidak kira di calendar, handphone, letak sticker kat cermin.. Catat jangan tak catat! Hahahaa..

Nanti, kalau korang dah undi aku, kita keluar sama. Dating jom. Tidak kira lelaki mahu pun perempuan. Availabale! Hahahaha..


p/s : Nombor aperr? 152. Nombor aperr? 152. Pandaii.. Hahhaa.. 

14 comments:

Izamir Ridzwan said...

nombr ape?? 40... nombor apa..?? 40

M I A J A M A L U D D I N said...

hahahhaa!! Izamir!!

Ain Atika said...

heh...apo bondo nyo nih mia?

Syafiq Rosli said...

gd lcuk ya

intanurulfateha said...

u got my vote dear~~

M I A J A M A L U D D I N said...

Ain Atika~ neh untuk blog baru pilihan malaysia 2010 lah dear.. :) vote aq weh!! 152!! haha..

M I A J A M A L U D D I N said...

Syafiq Rosli~ tq dear!!

M I A J A M A L U D D I N said...

intan~ rily? tq syg!!

Szan said...

pehh!! promosi..hahaha.oleh krn lu cantik, menawan, budak uitm, n blog simple tak berat mata memandang, gua undi lu lah. dating jom!! availabale!! kahkahkah.

nazirulhazwan~ said...

pizza2!xde pizza xde vote:P

M I A J A M A L U D D I N said...

Szan~ Grrr.. diam2 suda lah.. aiyoo.. grr grr. dush! hahaha..

M I A J A M A L U D D I N said...

nazirulhazwan~ pizza? amboi u wes.. hahaha...

p/s : trademark by nazirulhazwan. kui3

azzey said...

MIAJAMALUDDIN:Gud luck!

M I A J A M A L U D D I N said...

tq syg!!