Saturday, December 18, 2010

Kau Memang Handsome lah Encik Nuff!

Terlebih dahulu,

Alhamdullillah..

Yahoooo!! Aku dapat Buffered Earning lagi weh.. Hahaha.. Macam biasa, aku tengok jek account Nuff aku tuh, rasa rasa sudah tiba masanya untuk aku buat entry neh, aku buat. Hahaha. Poyo.

Sila lah sila.

Klik Untuk Gambar Baekkk Punyaa



Err, yang ini, aku tak faham sangat. Semalaman, tak tido, tak makan aku tengok benda neh. Hahahaha.. Bukan tak faham, tak tahu apa ke nama nya neh ha. Mintak tolong dan tunjuk ajar blogger blogger otai terangkan apa Metered Earning neh. 

Klik Untuk Gambar Baekk Punyaa



Apa weh benda tuh? Risau ah.. Hahaha.. 

Alhamdullillah, masok neh dah 8 Buffered Earning dikumpulkan.. Syukur.. =)  Elehh, aku tahu lah aku belom banyak macam korang kan? Hehe.

p/s : Patotlah aku tak dapat masok round yang kedua bagi Blog Baru Pilihan Malaysia 2010, ada hikmah rupanyaa. Hehe. Besh besh. Syukur..

p/s 2 : Aku Cinta sama kau Encik Nuff! 

28 comments:

mia said...

huwaaaaaaa..jelessnyee wehh..grrrr...takpe3, akan tiba hari aku jugak..hekehkee..smlm tgk kak long aku bukak akaun nuff kat umah..gilee laa..BE sampai berpuluh3, ME da dekat 30 lebih..gile3..diam3 je dia tau..grr

Anisa Hang Tuah said...

waaaa
bahagianye andaa
(:
tahniah tahniahh

KizZ said...

wah..banyaknya buffered earning..tahniah tahniah..nak cket leh tak..Apa?tak nak Bagi?Hmm xpe lah..nak wat cne kan..hehe..

jom sini,
www.kizgarden.blogspot.com

HAZWAN17 said...

tahniah-tahniah...
ME untuk kempen BE yang dah tamat...
so dia akan jadi ME...
then baru earning akan ditotalkan

Encik Tikus said...

fuyooo

maCy said...

wah3 seronok nmpk. selamat berbahgie ;D

M I A J A M A L U D D I N said...

mia~ wehhh.. byk wehhh.. congrtaes kat akak ko! hak hak hak.. takmo lah jeles syg.. haaha..

M I A J A M A L U D D I N said...

Anisa Hang Tuah~ syukur alhamdullillah.. =)

M I A J A M A L U D D I N said...

KizZ~ hahaha.. habes, ko nak bg BE ko kat aku? kahkahkah!

M I A J A M A L U D D I N said...

HAZWAN17~ Ohh, macam tuh.. tq bro!!

M I A J A M A L U D D I N said...

Encik Tikus~ Heee... :)

M I A J A M A L U D D I N said...

maCy~ Alhamdullillah.. =)

Ayin Masliza said...

wahhhh... tahniahhhh...... boleh kongsiiiii.. hahahah bila nak buat makan besar??? hahah...

psttt... mia tolong ajar akak camner nak letak iklan kat antara entry.. tak tau kat ner silap... bila buat tak jadi pon... tq

Puteri Iqa Izyan said...

wah.tahniah2.
best kan dpt?
teruja gila..hehehe

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
gua sorang hensam

faryzh said...

tahniah cik mj..
teruskan usaha anda..

Cik Tom said...

tahniah2..byk be tue...bila dah hbs be jadi me...bila jd me...duit nuff tue akan masuk dlm total duit nuff. :)

M I A J A M A L U D D I N said...

Ayin Masliza~ hehe. tq kak.. nanti mia buat keyh/..

M I A J A M A L U D D I N said...

Ayin Masliza~ hehe. tq kak.. nanti mia buat keyh/..

M I A J A M A L U D D I N said...

Ayin Masliza~ hehe. tq kak.. nanti mia buat keyh/..

M I A J A M A L U D D I N said...

Puteri Iqa Izyan~ haha.. taw takpe weh..

M I A J A M A L U D D I N said...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o~ kahkahkah.. ye. okay.......

M I A J A M A L U D D I N said...

faryzh~ tq syg..

M I A J A M A L U D D I N said...

Cik Tom~ Hehehe.. masheh.. dah phm dah.. kui3.. =)

Heidi Shafiq said...

pesal aku de seketul je BE? sedih ni..

M I A J A M A L U D D I N said...

ade punye lah heidi.. jgn risau..

Ujang9897 said...

nak jugak...waaaaaaaaa

honeyvsbee said...

dasyat jugak yer...