Monday, December 27, 2010

CONTEST NAK MENANG HEADER BLOG MAKEOVER!

Kui kui kui..

Sibukkkkkkk jek! Hahaha.. Mula mula sekali wanna say thanks to Iqa sebab kasi intro baeekk punya pasal Cicak dan Lebah neh. Dari situ, baru aku tahu pasal Si Cun melecun cicak dan lebah.. Fuhh. shiyes! Cunn.. Ececehh.. Hahaha..

p/s : Iqa.. Ko memang chunnn beb.. Hahaha.. Aku selaku kawan blogger ko berbangga ko masuk paper arituh! Haha..

p/s 2 : Moga ko kekal bahagia bersama si dia.. Jeles akak(sengau pliz). Teharu =')



Cik Sri, tengok neh ha, template saya yang sekarang. Sadis ohh, header pown TAKDAKKKK! Hahaha! Saya ulang Cik Sri, header pown takdakk! Hahaha..




Ha. Tengok tengok. Kasihan kan saya? Header pon takde taw. Tapi takpe Cik Sri, saya totap berbahagia walaupun takde header lagi. Hahaha. Orang cakap, isi nya sahaja yang penting kan? Hahaha! Think soo typical answers, but thats true! =)

Bukan taknak buat header sendiri, cuma saya lebih suka mendapatkan khidmat atau servis 'profesional, segala adik beradik expert dalam bab bab header neh Cik Sri. Shiyes. 

Pernah buat header sendiri, tapi skill nak buat tuh hampeh. Tuhh la, sapa suruh hang tuh 'perfectionist' sangatt? Semua kerja nak kena buat dengan teliti. Huhu.. (cakap diri sendiri) ='(


Bila tak jadi, mula lah nak tarik muka monconggg seribu. Pastu cekik leher orang cakap 'Woiii! Napa header aku tak jadik woiii!! Ko lah neh kannn.. Grr.. ' Dush dush! Hambek! 



Sebab tuh saya serik nak buat header sendiri Cik Sri.. Saya taknak orang di sekeliling saya menjadi mangsa keadaan... Tragis nanti.. Hahaha!




Yang neh untuk bahagian content ye Cik Sri. So that Cik Sri boleh nampak dengan jelas. (Gabungkan kedua dua gambar dengan di atas.)  Bayang kan.. Kui kui kui..

Ha. Amacam Cik Sri. Boleh nampak a whole page layout saya sekarang neh? Huhu. 

Puas mencari designer designer, godek godek itu ini, tapi masih belum yang melekat di hati. Shiyes. First time tengok hasil kerja Cik Sri. Mengkagumkan. Simply simple yet looks elegant. Kena dengan layout saya sekarang. Simple, Modern.. (puji diri sendiri! hahhaa!)

Mengikut terma dan syarat Cik Sri, saya harus menge'tag' dua orang.. Dengan ini saya mengumumkan calon calon nyaaaaa yang bertuahhhhhh! (dapat detect ini dua olang sangat suka contest contest. Hehe..) 

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*




Bereh Cik Sri.. Berehh! Hehe..  Harap dapat bekerjasama dengan anda. Terima kasih.

36 comments:

Anisa Hang Tuah said...

all the best yaa
(:

platipus said...

gud luck..grr

tia said...

good luck! ;)

Fa-zlyn said...

wahh aku calon suke contest2 ek.hahaha

M I A J A M A L U D D I N said...

Anisa Hang Tuah~ thank you!! hehe..

M I A J A M A L U D D I N said...

platipus~ grr grrr.. jgn lah grr grr.. hahaha!

M I A J A M A L U D D I N said...

tia~ thanks! lebiu2 more

M I A J A M A L U D D I N said...

Fa-zlyn~ a'ah. hahaha.. jgn mrh aaa... lebiu neh.. hahaha..

sri said...

hahahaahah lawak u nih!
thanks for joining dear!!

hehe goodluck k! :D

M I A J A M A L U D D I N said...

cik sri!!! hahaha.. nak sangat neh cik sriiiiiiiiiiiii!! kui3.. =)

Ery Farieha said...

gud luck :)

shatooman said...

gud luck mia~

miszlullaby said...

gudluck mia =)

putERi-kAtEk said...

hahahaha...gudluck mia....semoga dapat header yg comel2 mcm tuannya,...hehehehe

Puteri Iqa Izyan said...

gudluck beb! :)

Afiefah Safieni said...

aa laa..baru perasan xda header.ada iklan nuff ja =)
nway gudluck ..

Ujang9897 said...

dah lawa header skarang...hihi

mia said...

huwaa...all da best mia..seyes tak sabar nk tgk make over blog ni..cik sri tolongla ek..kehekhe..

Cikbelog said...

gud luck dear ;)

Robot | Sakti said...

oh.semoga berjaya.

ayat-ayat pikat pengadil dah cun dah tu.

keh keh keh

M I A J A M A L U D D I N said...

Ery Farieha~ tq sygg.. aminn..

M I A J A M A L U D D I N said...

shatooman~ kui3.. thanks weh!!

M I A J A M A L U D D I N said...

ML~ thanks kak!!

M I A J A M A L U D D I N said...

puterikatek~ hahaha.. alhamdullillah.. cun ek? terima kasih.. nak sangat neh weh.. hahaha.. dgr tu cik sri..

M I A J A M A L U D D I N said...

iqa~ tq beb!

M I A J A M A L U D D I N said...

Afiefah Safieni~ hahhaa.. jgn la ckp mcmtuh u.. wawawa..

M I A J A M A L U D D I N said...

ujang9897~ hhahhaa.. siap ko weh!!

M I A J A M A L U D D I N said...

mia~ betol mia.. cik sri.. dgr tuh.. hahaha.. sayang ko miaaaaa!!

M I A J A M A L U D D I N said...

Cik Belog~ terima ksih syg..

M I A J A M A L U D D I N said...

robot~ hehe.. insyallah.. aminnn.. amin..

Puteri Iqa Izyan said...

heh.cop2.. aku baru pasan notes utk aku kat atas tuh.hahaha..

M I A J A M A L U D D I N said...

hahhaa.. ko neh!!

Fxysche Nas said...

samela kite...
tulisan je penyeri header..
moge2 bejaye dpt yehh!!
=D

BLADE EDGE said...

salam...

saya just blogwalking.. baru tahu pasal blog ni..


anyway, kalo ada masa silalah menjelajah ke blog saya..

happy blogging


regards,
BLADE EDGE

intanurulfateha said...

gudlakkkk syg~
i mmg failed bab3 contest neh
:(

abgreds said...

selamat berjaya..
selamat tahun baru..
apa yek azam ko taun depan sok ni...