Monday, November 15, 2010

Katakan Tidak Kepada "Paper Tutup Pagar"

TIDAK!



TIDAK!



TIDAK!


Yeah! Aku membantah sekeras-kerasnya okeyh? Korang tahu ape makna "paper tutup pagar" neh? Okeyh. Mana yang tahu tuh, diam diam suda, bagi yang tak tahu, meh sini, Akak Mia kau nak cakap. Ekeke! Bajet seniorr sangat kau Mia, Vavi tauu.. Hahahaa!!

Okeyh.

"Paper Tutup Pagar" Ialah sejenis atau dalam erti kata lain nye ialah "Kertas Terakhir Dalam Peperiksaan Akhir"

Ha, hambek kau.

Uihh, bapak tension wehh, "paper tutup pagar" nehh.. One word. "PHSYCO"


Physco melebih-lebih. Tak tahan aku taw tak.

Baiklah adik adik, dengar sinih. Kalau kau tak cukup kuat, memang confirm confirm kau tak study. Yeah, trust me. Sumpah tak tipu.

Kalau last paper kau calculations, takpe lah jugak, maybe dalam sehari atau dua hari kau dah boleh habes study. Ofcourse lah ade theory siket, alaaahhh, tapi kalau setakat menyumbangkan dua markah kan? Ape ke hal,  Hahahhaa.. (jangan ikot macam Kak Mia pliz. hahha). Shit.

Neh tak. Last last paper jek theory. Dah tentu tentu lah kau nak takes time jugak kau nak study, plus, kau nak buat revision lagi. Sekali revison tak cukup. Paling-paling 3kali revision lah dol. Dapat pulak kau nak ingat segala theory tuh. Walaoweyh.

Kasut-kasut seperti "Vincci", "Crocs", "Hush Puppies". Tidak ketinggalan juga, kasut-kasut yang korang beli kat kedai "Boons", "Verns", "Cartinno Sonea" yang korang beli kat uptown segamat tuh, HAHAHA! UPTOWN LA SANGATT!! Kan kan kan? Hahaha..

Korang tak taw weh, betapa tak meriah wing wing kita kalau takde kasut-kasut korang yang bertimbun tuh. Kalau tak cukup, tak muat rak kasut tuh, kat depan-depan pintu wingmate jugak kau letakkan. Hahahaha!  yang bertimbun kat rak kasut pown makin lame makin takde. Yelaa, korang dah balikk.. Sob sob sob..

What ever it is,

Focus is the main subject.

Alhamdullillah, dah habes dah jawab paper. Kalian doakan Mia keyh! Terima kasih ye sayangg, Insyaallah, moga-moga dapat keputusan yang baik-baik. Untuk semua budak-budak D4B1 jugakk. Eh eh, nak semua orang dapat keputusan yang baek-baek. Ehe. Doakan ekk? Aminn..

So?

Ape lagi babe?

FIRST PLAN : SHOPPPINGGGGGGGG!

ENJOYYYYYYYYY!! YAHOOO! HEAVEN WEH HEAVEN! HAHAHHA!! LOL.

HAPPY HOLIDAY GUYS!




20 comments:

sidthegreat said...

siannyer paper 'tutup pagar'~ wakakaka~ XD

Encik Tikus said...

baru tahu pasal paper tutup pagar, aahaha

platipus said...

sedap term paper tutup pagar tu..kreatif!

hiro said...

yeahhhh.

Sca Ndx said...

tak tau pun paper last of the last panggil paper tutup pagar. Last-last lah patut belajar sampai tepu otak.

M I A J A M A L U D D I N said...

sidthegreat~ wooo woo.. first time kowt paper tutup pagar.. grr.

M I A J A M A L U D D I N said...

Encik Tikus~ rily? hahha.. okay,

M I A J A M A L U D D I N said...

platipus~ mmg panggil mcm tu sayangg.. hehe.. last paper kan.. hehe..

M I A J A M A L U D D I N said...

hiro~ yeah yeah! =)

M I A J A M A L U D D I N said...

Sca Ndx~ u're right dude..

hamzah ian said...

ajak gua shopping.. gua dah lame tak shopping.. sob2..

E.d.Y said...

segamat ada uptown ke?

gigi rongak said...

haha..dah tutup pagar ke?

Ain Atika Zailani said...

hahaha...dah abis dah.....amin...

M I A J A M A L U D D I N said...

hamzah~ lu shopping ngn shara jek lahh.. hahaha..

M I A J A M A L U D D I N said...

edy~ taklah.. segamat mne de uptown.. budak2 neh jek panggil uptown.. hahaa..

M I A J A M A L U D D I N said...

gigi rongak~ a'ah wak, dah tutup pagar dah..

M I A J A M A L U D D I N said...

ain atika zailani~ aminn..

░♥si lampu neon♥░ said...

WOOO TAKDE DUIT NO SHOPPING LAAA ;(

M I A J A M A L U D D I N said...

Wawawawa.. tu lah weh.. kitew tgk2 brg jek lah weh.. sobsob.. hahha..