Monday, November 8, 2010

Aneh aneh ek PMS?

Grrr..

Entah ape kes pulakk aku nak ceghite neh kat orang orang pulakk.. ehek ehek.. hahhaa..

Bayang kan eyh, tengah tengah kau syok mesej dengan orang orang, tetibe kau bole nak tacing tacing tacing, nak sedey sedey? Apakah? Hahaa..

Kalau kau mesej dengan girl boleh tahan lagi lah kan, dorang boleh faham. Dibuatnye kau mesej dengan lelaki? Tak ke pelik diorang nanti Kak Enon, Kak Esah? Hahhaa.. 

Damn Damn Damn..

Selingan Tak Berbayar
Roomate aku ajak aku teman die pergi toilet pulakkkk.. Grrr

Aaa, aku nak cakap ape tadi ek? Ish! Neh sume kau punye fasal. Gara gara menemankan kau berak.

Okay. Sambung.

Itu belom lagi kau mengamok ngamok, berang berang angkat segala bantal bantal, teddy teddy bear yang berlambak kat katil kau lagi tuh. Especially girls. Habes? Takkan lelaki pulakkk.. ehek ehek. hahahhaa!! Cukop kau merepek di sini Mia!

Okay.

DULU

Aku selalu cakap, "eleh, taw la awak tu 'bulan mengambang, orang orang laen pown bulan mengambang jugak, takde pown macam awak, nak marah marah sane sini, awak ingat awak comel jugak?" << bapak geli kan seyh ayat ini? hahhaa.. gasak la kau, sape suroh kau baca. hahaha.. 

SEKARANG

Especially tadi balik segamat, nampak katil aku berselerak, tak tegang seperti biasa. Bukak bukak pintu jek,

"Woiii!! Siapa baring kat katil aku neh ha? Berselerak! Cadar tak tegang! Teddy bear tak susun! Bantal salah posisi. Bla bla bla.. Pot Pet Pot Pet.." Posisi? (dengan muke berkerut kerut)

Ini baru pms okeyh?

Kang dah berlaki besok besok lusa, dah pregnant,

"Abang, abang bau busuk.. abang g tido luar malam neh. Taw taw taw (nada manje)"

"Oh, okay sayangg.." (pergi dengan tak rela hati)

Ecececeehh..

Awas! Jangan time time neh kau nak bergurau gurau senda pulak! Tak pasal pasal tragedi tarik menarik rambot pulak. hahha.. comel gak eyh maen maen tarik rambot?

Got me? 

Guys out there, fahami lah, selami lah.. Kami neh perempuan wak, kadang kadang ade masanye kami terlalu emosional siket.. okeyh? Bukannye selalunye pown wak..

Sebulan sekali jek wak.. hahahaa.. LOL

Kan kan kan?


syhhh, rahsia kitew kitew jek.. ahak!

Nak tinggalkan nota : "Awak, terima kasih, saya dah okay dah. Ehe.."  ^_^

Nota 2 : Encik Hiro, neh haa, dah update neh haa.. bising pot pet tak update blog. Padan muke tetibe dengan pms pulak ekk? hahhaa.. Kidding!  ^_^