Thursday, September 23, 2010

"b.. happy anniversary, from: sayang....... " :'(

............ JUJUR I KATEKAN DI SINI, I NANGIS UNTUK POST KAN ENTRY KALI NEH..

b... what's so special about u b? what so special sampai hidop i kadang2 tak bermakne tanpe u? tak bermakne tanpa i dengar suare u? tak bermakne tanpa i taw khabar u camne? ape yang special sangat tentang u ha b!!! ape yang special sangat!!  i hate u!!!!! u..

i akan ceritekan dari mule i kenal u camne b.. myspace, itulah medium pertemuan pertama kalinye kitew kat situ, jujur i cakap, i tak berape layan sangat lelaki2 yang kat dalam internet. tapi u b, u.. u laen sangat2, i tak taw kenape.. i nampak u.. i taw, i memang suke u, i memang dah jatoh cinte dengan u, cume i tak berapa pasti dengan perasaan i..

macam yang u kenal i, i tak mudah untuk jatoh cinte.. i tak mudah untuk senang2nya bagi number kat orang, same jugak macam u mintak kat i dulu, betol tak b? .... about few months or maybe a month, u mintak couple dengan i, alhamdullillah, i happy, tapi, itulah.. satunye, kite jaoh.. u cakap ngan i, "what do you think bout couple jarak jaoh?" i cakap, "hati, jujur, percaya mempercayai"

then kitew couple lepas tu, kitew happy, then about six to seven months i guess, kitew break sekejap lepas tu, coz i tak bole saba lagi dengan sikap u yang i duno, seems like u pentingkan perasaan sahabat2 u, dari u pentingkan perasaan i.. sometimes, i sedih, bile i perlukan u, u takde mase tu, i sedih, orang lain yang ade di sisi i.. u imagine b.. camne i mase tu? i did contact u keyh.. i carik u..


sebulan. sebulan tempoh i break dengan u.. i a bit lose.. i tak happy, mase i mintak break dengan u, i takde ape2 perasaan, sedih pown tak terdetik kat hati i, i ok, tapi u nangis2, i just terpaku macam tu.. esoknyer, esoknyer, bangon jek dari tido, i tengok gambar u, i rase sedih sangat2, tumpahnye tangis i b.. baru i taw mase tu i sedih, i sedih hilang u.. i sedih sebab baru i taw i sayang u.. sangat2..


"hilangnye seseorang, munculnye seseorang"... ye, die datang untuk tenangkan hati i serabot, jiwe yang kacau.. die yang banyak bagi i semangat, dorongan sampai i bole untuk lupekan u.. tapi sekejap.. maksod i kat sini, bukannye i dah jatoh cinte kat die, die pown dah ade gf die, sangat sayangkan gf die, i bersyukur sangat2 die muncul dalam hidop i.. terime kasih die..

"sudi tak u jadik gf i amira jamaluddin?" 

kata2 tu buat i tergamam sedikit..

i terdiam, i nangis and i jawab.. "ye, i sudi jadik gf u"..

sampai la semalam bersamaan 22 september, our anniversary, i kol u just wanna to say "happy anniversary b.." sampai sekarang. i dah tak contact u lagi, u know whats the reason right? bukan pasal u tak angkat fon okeyh..

so... HAPPY ANNIVERSARY B.. I SAYANG U..

p/s: i need to think back about u b.. u hurt me.. u make me sad, but yet, i still love u..

4 comments:

Zaza Faraiz said...

mia.. do not be too sad k.. u must be stronger ! chill ok.. a lot of pray.. jodoh itu tidak ke mane.. right? :)

M I A J A M A L U D D I N said...

tq syg.. doakan saye keyh.. supaye saye kuat.. ye.. tq syg.. appreciate it.. :)

Ain Atika Zailani said...

sabar okay...kamu cantik mesti ada yang paling sayang nanti!!!=)

M I A J A M A L U D D I N said...

tq sayang!!! aminnnnnnn... :)