Tuesday, September 21, 2010

muke ko happy, tapi hati?

errr..... sesi luah perasaan jap.. peace yaw!

aku.. errr.. aku.. errr.. ok fine. aku memang ade problem skang.. semenjak dua menjak, aku ngaku, aku memang suke bersendirian jap, n sory guys, mane2 yang msg aku tuh, yang aku tak reply.. I AM SORRY.. aku tak bole. aku tak bole kalo ade problem, lagi2 problem tu tgh fresh lagi, pastu ko nak suroh aku hepy2.. memang bole.. aku appreciate sangat2.. tapi, aku tak bole sangat2 mase tu.. so, aku harap ko paham keyh? thanks..

erm, neh lagi satu, actually, esok anniversary kitorg.. aku ngn amin.. n. neh yang aku malas nak cakap. nak cakap sdey, nak cakap sdey.. touching.. bile sentuh bab neh jek, aku touching.. air mate dah bertakong.. huhu.. neh mane yang rapat ngan aku lah taw.. korang bayangkan keyh, hubungan kitorang dah setahon. pastu, tak pernah jupe.. korang bole bayangkan tak betape tingginye kesabaran di situ? nampak tak? bodo seyh, haaa.. aku dah cakap tadi kan, aku dah la mood tak bape stabil,

"b... i need to see you okeyh!!! u bole faham tak b?" u ingat i nak kikis duit u? ingat i neh tak tolerate ke nak bia u kua duit n mase u kat sini? ha? u ingat i tak pikir sume tu?

semalam, aku msg ngn "die".. giler! "die" msg seolah2 macam dah give up taw tak.. selepas setahon? eii.. dapat jek "die" kat depan aku neh, dah lame aku sepak2, n aku tak taw la aku cakap ape kat die nanti.. giler kowt! memang aku tak bole terime langsong.. semalam aku dah nanges2, then teros tido. kalo tak silap aku, belom pown dekat pukul 12 mase tu..

then dalam pukul 1.30, aku kol "die".. die angkat then cakap "syg, tido lah.. ngantok.."

ok fine, aku teros off nfon, tido!

"b.. i memang betol2 tak puas hati dengan u.. kenape u cakap camtu ngn i semalam? u sengaje nak suroh i benci u? what the hell. i memang tak bole terime langsong.. u taw i syg u camne, then u nak wat i camni plak? gile! i hate u! i hate u!

2 comments:

ueki said...

our prob is same

M I A J A M A L U D D I N said...

rily? hey,, both of us need 2 be strong keyh?