Wednesday, September 1, 2010

nak makan ketam!!! wawawawa...

ketam oooo ketam.. geram aku!!
aku rindu kat masakan mak aku neh.. kafe kat mne2 uitm segamat, korang letak menu nih pliz! haha.. yg dapat?? plak~~



eh eh ko nih ketam... rase nk makan2 jek ko nih.. wawawawa..





uhuk! memang gile lah wei.. MIA.. ko taw jek lah.. mia kalo dah nampak makanan.. LEBIH2 lagi time2 bulan pose.. ko cakap jek ape. sume nak dibeli nye.. tapi.. tu la kn.. orang cakap "air yang ditenang jangan disangka tiada buaya" ahakz!! entah ape aku merepek la gilerrrrrr~ haha.. mood tak berape nak stabil nih ha.. "pms" la katekan.. aduiii...

ceghitenye tadi.. nak g bazar kt depan tu ha.. eiiii.. tak taw lah kenape.. tengok makanan.. ya allah.. takde selera langsong! puas dah "bertawaf" kat bazar 2 ha, crik makanan! makanan fevret aku pown tak tengok.. korang bayangkan jek la, aku yang suke dessert n puding2 nih 2 bole pandang sebelah mata jek..(nih memang dah case serious dah nih).. yang si oja nye pown layan jek la aku, dok hulu ke hilir carik makanan.. hahaha.. :p

ha.. nih memang dah part paling parah skali lah neh.. waktu berbuke tadi.. ok la fine.. sebelom tu ktorang tengok movie dulu taw, ceghite plak tah ape2, dok layan jek lah, then time berbuke tadi, haish... nak makan pown cam nak taknak jek beb.. tak pernah2 aku camni taw tak.. eiii.. beli karipap pown tak nak makan.. lauk tak sedap.. kalo dapat chilli crab ke, udang galah ke, chicken chop ke kat segamat nih ha.. berselera lah ciket aku! hahahhaa... (taste nak tinggi..<<macam nak kene mintak pelempang).. dapat plakkkkkk.. hahahhaa.. 
agak2 aku bole abes x satu bucket camni? eh eh! biokan aje.. nk mencekik nye pasai.. hahaha.. :)

No comments: