Saturday, September 4, 2010

"orang tu and awak" punye hal

uihhh.. rily2 sick of these..

a bit sucks la kn kalo ade orang2 cmni.. ade lah couple neh kan, kalo gado2 then nak ngadu kat orang.. dah kenape.. "rumah tangge sendiri, tak perlu lah nak kepoh2 kat orang.. ok? then pliz lah.. watpe orang tu nak sibok sangat ngan bf awak tuh.. awak sendiri  pown taw orang tu tak layan n memang xlayan bf awak tuh kan.. so?? kalo ade ape2 between u and bf u, u nak carik2 orang tu watpe yaw? geli taw tak! eeiiii.. dah la awk.. tolong la.. awk n bf awak sendri taw kan orang tu dah ade yang punye.. eiii.. ringan jek tangan orang tuh neh nak sepak2 jek..

sabo jek lah orang tu, bulan2 pose neh kan nyah.. tak pasal2, orang tuh tengok pp ko pown.. ringannnnnn aje.. hahhaa! dah! jangan carik orang tuh lagi kalo de pe2.. u solve it your "couple2 matter" by your own.. thx awak..... wekkkk! banyak2 kali! hahahaha..  :p

No comments: