Wednesday, September 22, 2010

for the last time bby....

this is it..

"i cant even take it anymore longer"
"do what you think and i think what is right"

ini juga terakhir kalinye i nak sedih2 pasal u, takde mood pasal u, everything is about u..

guys, entry kali neh, a bit emo sikit okeyh? coz i am self, too.. emotional right now..  ok, guys, last monday.. ya allah.. dari pagi, sampai petang, bole percaye tak aku tak makan ape2? lunch? jaoh sekali lah kan, memang ntah la, aku takde mood langsong nak makan.. senyum ape tah lagi..

lagi satu yang sengal habes, aku dah siap2 nak pegi kelas "pr" then aku tibe2 cam taknak g.. arghhhhh! siyes bende2 camneh bole wat wa tension habes! 

my roomies dah pelik, mase tu die tangah on9, pastu tengok aku tak gerak2 lagi pegi kelas, tengok pown aku dah siap2 an, then eima tanya "aik, tak g kelas ke mia? dah siap2 bagai? pastu taknak g?"

aku just one word "tak.", "aku tak pegi"

.......masing2 diam.. eima taw aku tengah hati panas mase tuh..

pastu status aku kat ym.. "no mood"

then eima  cakap "erm, patot lah ko takgi klas, no mood ughupenyerrrr"

aku juz "yup"...

aku dah rase sucks habes.. korang akan taw what is actually i am facing.. setelah bace entry2 sebelom neh.. 

No comments: