Monday, September 6, 2010

awak, kan saye dah cakap, "saya sayang awak" :)

malu la pulok saye wak, post entry neh.. hehehe... ^_^ ingat nak letak some dialog kat bawah neh.. tapi, takpelah, just let it be privacy.. haha.. malu lah!!! 

pagi sampai petang tu kitew contact seperti biase.. sampai la saye balik rumah, keluar dengan parents beli barang.. then, awak tanye saye, 

awak : "keluar dengan sape?"
saye : "keluar dengan parents, mbe majok,.."
awak : "hahha.. kenape die merajok?"
saye : "merajok sebab I tak inform I dah balik jb.."
 
p/s : u guys know what i mean rite? sape "mbe" saye yang merajok tu..

*selepas tu, teros awak tak msg saye lagi, saye msg awk "b..." pown awk xlayan jugak, merajok marahkan saye.. saye taw.. tap saye wat duno jek.. erk?? hahaha! sebab mase tu saye nak g bazar ramadhan beli makanan.. hehe.. tapi awak, balik dari bazar, saye tetep ingat kat awak, sentiase pikir kan awak.. "kenape awak tak reply msg2 saye.. sobsobsob.." :"(

biasenye saye akan msg awak "selamat berbuke pose b.." tapi saye tak buat<<(nak merajok jugak!), sampai la jam menunjukkan pukul 00:49 awak msg saye "dah tido?" ya allah.. sukenye saye awak.. dengar jek bunyik msg dari awak..<<(sabhi saadi - nadiku), saye teros tersenyum.. :)

saye tanye awak, kenape awak tak reply msg saye, kenape tak angkat fon bile saye kol awak? marah? merajok? awak cakap "both.." , "sebab I jles"..

saye pown cakap ngn awak "b.. I've told you, I love u.. only u.."  :)

sebelom tido, saye kol awak, sebab nak dengar suare awak, saye nak cakap "saye sayangkan awak, I love u.." lepas tu, saye tido sambil tersenyum n tengok gamba2 awak.. "kan saye dah cakap, saye sayangkan awak.." ^_^

then, lepaskan dah terang kan sume, then kitew tros msg seperti biase, awak tido awl sebab pagi neh awak ade klas pukul 8:00.. fokus dalam klas ye awak.. sekian~ 
 




No comments: