Tuesday, October 19, 2010

"Mia!! Buat Aperr turr?"

Damn! Damn! Damn! hahahha..


Situasi 1

Neh memang lagi damn habes.. ade sorang buddies neh, dok ajak chat2 ngan aku kat Fb, pastu aku bantai cakap.. "babe2, sory lah.. gtg.. nak study neh..." 

ok.. skang aku offline..
.
.
.
 duduk termangu jap.. golek2..
.
.
.
 argghhhh.. tangan teros mencapai lappy.. tak tahan! hahahha.. padahal tangan kat sebelah dah pegang buku neh.. 

p/s : mana tak nyerr, lappy kat sebelah jek kowt, tu la gayenyerr bile study pown nak kat atas katil, lappy pown kat atas katil.. 

p/s : if it turns into calculations, study kat meja!

Situasi 2

mempunyai 3 buah bilik, bilik aku kat tengah2, memang pintu tu tak pernah tertutop, so, segala pergerakan, gerak geri, memang sengaja nak bagi orang2 nampak.. hahaha! (orang2?)

  • just imagine, kalo bapak aku nampak aku study, konpem die akan cakap "ha.. camtu.. bagos2.." n yang penting takde hulu ke hilir ronda2 depan bilik aku.. ye tak? hahah..


  • just imagine plak, kalo bapak aku nampak aku tengah sibok mengadap lappy, konpem die cakap! "buat ape tu? assignment?" kalo memang aku tengah wat assginment, aku cakap jek lah "ye abah, buat assignment..(dengan muke betol2 kepenatan, stress katernyerr.. hahaha!)


Bapak : "Mia!!! Pergi study!! NOW!!! Buat aper jek tuhh ha? Nanti nak final kan,"
Mia : "Ye2.. Baekkkkk! Sobsobsob"

Ku tinggalkan Fb dalam tangisan.. Tsk.. Tsk.. Tsk..

pstt pstt : Tadi study Law dari pagi sampai petang baru, masuk ke halaman 2 muke surat setengah! hahaha! Papai!!




10 comments:

platipus said...

mak aku tak bg buat fb..

hiro said...

ma ai bg buat fb..

M I A J A M A L U D D I N said...

platipus~ hahaa.. rily? its keyh la dear..

M I A J A M A L U D D I N said...

hiro~ haha.. got wat u mean babe!

E.d.Y said...

haha..kene sound..:p

M I A J A M A L U D D I N said...

a'ah edy.. hahaha..

hamzah ian said...

hahaha... dah bukak facebook apesal tak chat ngan gua?? grrr..

M I A J A M A L U D D I N said...

hahaha.. wokeyh2!!

E.d.Y said...

jgn marah aaa

M I A J A M A L U D D I N said...

hahhaa. mne de mrh laa.. ^_^