Wednesday, October 6, 2010

"don't u mess with me!"

aku dah cakap kan,

"kalo aku marah, memang aku nampak marah, aku dah cakap kan.."
"ko nak buat aku marah apasal?"
"ade aku kaco hidop kau?" 
"ada?"
"tak kan?"
"so, jangan nak buat aku panas hati!"
"ok?"

ingat sikit weh, aku tak marah balik, pasal ko lagi "tua", lagi "dewasa" daripada aku, so jangan nak ingat aku takot dengan kau? faham? aku hormat kau kakak aku.. okeyh sis?


p/s : jangan nak tuduh2 orang tak tentu pasal keyh.

n also, ingat sikit, jangan nak marah2 tak tentu2 pasal, dah macam orang gile, aku pown penat la seyh, baru balik, dengan hujan2, habes basah lencun baju seluar aku, yang penting, seluar kesayangan aku lah kan.. 

n also lagikkk, aku tak sentoh ape2 kat tingkap2 tu bagai semua, TAK SENTUH! faham? jangan ingat aku takde klas pukul 4-6, aku just stay dalam bilik.. aku takde dalam bilik keyh mase kol 4-6 itu? faham? ke nak aku ulang lagi sekali?

p/s : kau sendiri nampak aku balik dengan baju basah semua kan? dengan payung2 semua? gile..

kau tak tahu ape2, kau nak marah2 ape sume, jangan ingat ko period, kau boleh nak marah2 orang tak tentu pasal, jangan ingat kau sorang bole marah keyh? wth.

n lagi, tak payah lah nak perli2 wa ke ape kan, lu tak puas ati, lu cakap dengan wa sendiri..

sorry to say lah, wa memang dah panas ati keyh..

p/s: aku sebenarnye tak bole kalo tak marah2 balik neh!!!! arghhhhh..  kene ade orang tok aku marah2.. so? any volunteer? hahahhaa! damn!

6 comments:

hamzah ian said...

meh marah gua.. gua rela..

M I A J A M A L U D D I N said...

hahahha!! tq2!! syg anda!

Ain Atika Zailani said...

hahaha...jangan marah ...nanti awak jadi tu macam mana????

Ain Atika Zailani said...

silap pulak...*tua.....keh3...

M I A J A M A L U D D I N said...

hahah.. jadi tu ape wak?? hahha..

M I A J A M A L U D D I N said...

aaa.. ok2.. takmo mrh dah.. heehe..