Tuesday, February 1, 2011

Tips Blogging : Gosh. Kalau Nak Pandai, Awak Kena Belajar Sampai Pandai. Grr

Salam semua,

Okay, MJ tahu memang agak lama MJ tak update kan? Tapi bukan bermakna MJ tak follow up latest entry korang keyh? better jadik silent reader sekarang disebabkan kerja kerja yang perlu dilaksanakan. Erk. Cewahh. Betul hape. Hahaa..

Okay. Jangan nak gelak sangat Mia. Okay, Actually, bukannye hape. MJ bukan lah lama dalam bab2 blogging neh. Tapi, hampir tahu setiap selok belok blogging neh. Kalau rasa rasa tak tahu, banyakkan bertanya pada orang yang lebih senior dalam bab bab blogging neh.

Jangan malu bertanya. Ha. Neh lagi satu, memang lah ko tak malu bertanya, tapi atleast.. cuba kalau secara permulaan tuh ko buat sendiri. Neh tak, belum start ape2 lagi, pastu terpekik terlolong. Haihh.. Please lah.. dah besau panjang kowt.

Bak kata orang tua, masa kita kecil dahulu, mahu belajar jalan, kita kena merangkak dulu an? Ada ko belajar berjalan alih2 pandai terbang? Hahaha.. Sengal! Grr..

* Pehhh, first entry panggil diri sendiri MJ, kalau tak 'aku' jek.. Dah matang an? Hahahaa!

10 comments:

PecahKata said...

Peh!! hai MJ. keh keh keh!

M I A J A M A L U D D I N said...

hahaha.. ko jgn ngade2.. hahaa..

platipus said...

baik la MJ..hehe

M I A J A M A L U D D I N said...

hahaha.. love u...♥

Nurulbadiah Lai said...

sgt betul..jgn malu bertanya syg.hehehe

M I A J A M A L U D D I N said...

ye kak.. eiiii!! rindu die lah!!! hahaha..♥

mia said...

huwaaa...MJ da matang..hekehkee..hi MJ..

M I A J A M A L U D D I N said...

miaaaaaaaa!! hahaha.. ♥

Pendekar Berkuda said...

matang la sangat... :P

M I A J A M A L U D D I N said...

matang la nehh.. hahaha!